J. M. Aparicio

Saxofonista, professor de saxo i director de formacions orquestrals.

Director de l’Orquestra Baix Montseny (OBM), de la Principal del Ferro del Ball de Gitanes de Sant Celoni, de l’Orquestra del Bosc i de la Jazz Band de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet de Vallès.

Com a saxofonista ha tocat en formacions de diversos estils: Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra Simfònica de Cadaqués, Barcelona 216, Ensemble Internacional de Saxofons de Bordeus, Barcelona Sax Quartet i Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Ha publicat amb l’editorial Dinsic: dos mètodes d’iniciació al saxo, Piccolo Saxo – 4 volums i Tècnic Sax – 4 volums; diverses col·leccions d’estudis i obres per a Orquestra Simfònica.

Ha creat la música per a la festa de Carnestoltes de Mollet del Vallès i algunes peces del Ball de Gitanes de Sant Celoni.

Ha enregistrat CDs temàtics dedicats a Duke Ellington i a J. S. Bach amb el Barcelona Sax Quartet; Vueltas de Planeta, on ha posat música al llibre de poemes de Francisco Escobar; CD Miniatures, amb un recull d’obres de J. M. Aparicio i CD amb les Músiques del Ball de Gitanes de Sant Celoni, entre d’altres.

X