Begoña Alberdi el seu gran talent musical i la seva sensibilitat humanista , han estat un dels referents més destacats de com la música ha ajudat a sobreportar el confinament domiciliari a moltes persones areru del món. La secció La Contra del diari La Vanguardia li ha dedicat aquest dissabte 3-7-2021 la l’entrevista, després de llegirla senceera ens varem quedar impressionats i hem cregut que seria òptim fer un post sobre com ella amb el seu talent musical ha pogut millorar la qualitat de vida d’altres persones.. Aquí teniu el link La Contra de La Vanguardia amb la gran cantant d’òpera Begoña Alberdi.

Si llegiu l’entrevista us quedareu impressionats de les circumstàncies vitals tan dures, i que fan feredar, que va superar la Begoña, però malgrat aquestes circumstàncies vitals i malgrat la duresa, ella va descobrir la música. Amb els anys anys va esdevenir una figura destacada dins del món de l’òpera, d’acord que la Begoña Alberdi és un talent inmens, emperò, aquí volem destacar la consciència que ella ha desenvolupat de com la música és un factor de benestar psicosocial ,el seu exemple vital amb la música i com ha utilitza aquest talent que té per esdevenir un referent que pot i hauria de servir d’exemple a moltes altres músics, persones i col.lectius.

Amb una bona i evolucionada pedagogia musical o desenvolupant activitats de musicoteràpia podem millorar la qualitat de vida de moltes persones. La Begoña Alberdi és un exemple, doncs ella mateixa durant el confinament de la pandèmia de la COVID -19 cantava des de la finestra de la seva vivenda als seus veïns, malgrat voler mantenir l’anonimat tots els que la escoltaven li van començar a agraïr el seu gest humanista i solidari en aquells duríssims moments del confinament domiciliari.

Moltes gràcies Begoña i molta força i molta salut.

Begoña Alberdi cantant als Sanitaris durant el confinament domiciliari de la pandèmia COVID-19.

En aquest documental la podreu veure impartitnt una classe a dos nois de l’Associació Catalana de Síndrome de Williams.

En clau de Williams from Jordi Orobitg Produccions on Vimeo.

Begoña Alberdi al programa FAQ’s de Televisió de Catalunya

Begoña Alberdi i la seva sensibilitat humanista

 

X